Forum Studentów KPSW Bydgoszcz Strona Główna Forum Studentów KPSW Bydgoszcz
Forum Kujawsko-Pomorskiej Szkoły Wyższej

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
ojciec.dyrektor
[Usunięty]

Wysłany: 12 Marzec 2007, 9:53 pm   avatary

proponuje aby administrator poprawil funkcje avatarów bo żadnego nie widać. mozna tez je troche powiększyć chyba, co?

SebaWyrzysk
[Usunięty]

Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 6:00 pm   

Zgadzam Się!

Można by wkoncu naprawic te avatary, a z tego co wiem to nie jest taki klopot (sam mialem kiedys forum) i wylaczyc opcje "Oczekuje na akceptacje", bo zeby sie tu z kims dogadac to trzeba odpowiedziec ... czekac az ktos wkoncu zaakceptuje odpowiedz i nastepnie znowu czekac az zaakceptuja nastepna odpowiedz.

Nie wiem po co jest to komu ... moze administrator czuje wtedy ze ma wladze :)

Pozdrawiam

emir

Wysłany: 11 Wrzesień 2007, 7:20 am   

Nie chodzi o to że administrator chce poczuć władzę - takie są ustalenia odgórne. Już niedługo forum będzie otwarte - pracujemy nad tym.

sir_ryszard
[Usunięty]

Wysłany: 11 Wrzesień 2007, 12:26 pm   Re: avatary

[quote="ojciec.dyrektor"]proponuje aby administrator poprawil funkcje avatarów bo żadnego nie widać. mozna tez je troche powiększyć chyba, co?[/quote]

No co Ty wygadujesz?
Jak widać, niektóre ludki nie mają problemu z avatarami, wystarczy pokombinować, a zapewniam Ciebie że grafikę ujrzysz przy swoim nicku. U mnie niedługo dojdzie też wypaśny sig w podpisie i będzie gucio. (-_-)
Ostatnio zmieniony przez sir_ryszard 11 Wrzesień 2007, 12:27 pm, w całości zmieniany 1 raz  

SebaWyrzysk
[Usunięty]

Wysłany: 11 Wrzesień 2007, 12:27 pm   

Nie,no :) To byl zart, ale mozna by popracowac troche nad tym forum i naprawic takie błędy w/w, bo to jest niby nic, a jednak uciazliwe dla wielu uzytkownikow

Pozdrawiam

sir_ryszard
[Usunięty]

Wysłany: 11 Wrzesień 2007, 12:32 pm   

Jak chcecie załadować to nie próbujcie z kompa. Są jeszcze dwie pozostałe opcje, czy tak trudno skopiować adres obrazka który znajduje się w necie? A jak chcecie akurat tego co macie na kompie, wystarczy załadować na serwer, skopiować i po kłopocie. Nie wiem, z początku również widziałem problem, ale teraz już go nie widzę ponieważ doszedłem o co chodzi jakby. Zresztą, to jest tak banalne że nie ma co dochodzić, a jak nie dajecie rady to po prostu podarujcie sobie avata. (-_-)

SebaWyrzysk
[Usunięty]

Wysłany: 11 Wrzesień 2007, 4:32 pm   

Ani ten sposób, ani inny nie działa (tzn. jak zrobilem avatar ze stronki to dzialal ... 10-20 minut)

sir_ryszard
[Usunięty]

Wysłany: 12 Wrzesień 2007, 8:28 am   

No to masz pecha i możesz ubiegać się o to aby poprawili funkcjonowanie avatarów. Widać to zresztą przy Twoim nicku, że coś nie tak. Ale
Ostatnio zmieniony przez sir_ryszard 12 Wrzesień 2007, 9:12 am, w całości zmieniany 4 razy  

Odpowiedz do tematu