a mianowicie słyszałem coś o akcji organizowanej przez samorząd dotyczącej oddawania krwi przez studentów.
Chciałbym się zapytać, w jakim terminie to nastąpi, ponieważ mam dylemat czy poczekać na tę imprezę czy iść oddać krew do punktu...
Swietny pomysl z oddawaniem krwi. Na pewno pofatyguje sie. Szkoda ze taka akcja odbyc ma sie w srodku tygodnia. A moze uda sie zorganizowac to rowniez w weekend kiedy bedzie zjazd (najlepiej kiedy bedzie mial III rok ;)) Szczytny cel godny mojego wsparcia.
Urzędnik - od takich częstych akcji całkiem zbledniesz. ;p Co do dokładnego terminu to 15 listopad, prawdopodobnie w godzinach 9-15. A o godzinie 8 zapewne będziemy pisać koło z makro-mikro (to tak na marginesie)
_________________ We will never die because We Are United
Ostatnio zmieniony przez sir ryszard 29 Październik 2007, 7:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie no i godziny tez lekka porazka. akcja bardzo pozytywna jednak dzien i godziny sa jak dla mnie nierealne. Mimo, ze z checia popre ta akcje niestety jezeli nie bedzie w weekend nie bede mogl mojej drogocennej wody oddac...
Wysłany: 13 Listopad 2007, 11:36 am Odwołanie vampiriady
Wczoraj rozmawiałam z koordynatorem Akcji Vampiriady na Polskę Arkiem z NZSu UMK i niestety z uwagi na to ze Kolo naukowe zdrowie zajęło termin 28 jak sie nie mylę to termin vampiriady dla samorządu studenckiego został odwołany............niestety muszę wyrazić swoje niezadowolenie z tego powodu gdyż nasza akcja miała być ogolono uczelniana natomiast ta kola naukowego skierowana jest tylko do studentów pedagogiki.
Takie incydenty nie miały by miejsca gdyby Kola naukowe stosowały sie do chociażby do ustawy o szkolnictwie wyższym która wyraźnie mówi ze działalność kol naukowych jest dofinansowywana z budżety samorządu studenckiego(kola naukowe nie powinny działać tylko w ramach wydziału) i gdyby były przekładane nam propozycje preliminarzy i rocznych planów pracy kol naukowych takie zdarzenia nie miały by miejsca. Jednak jest wiele rzeczy jeszcze do nadrobienia u nas na kpsw.;)
Wysłany: 13 Listopad 2007, 2:07 pm Nowy Termin Vampiriady
W najbliższych dniach postaramy sie ustalić nowy termin Vampiriady organizowanej przez Samorządu Studencki KPSW...
Pewnie zostanie on zaplanowany na Grudzień lub Styczeń chociażby z racji dużych przedsięwzięć organizowanych przez samorząd studencki na najbliższy czas.
Ale w czym jest problem ? Jeśli ktoś chce oddać krew to podjedzie na Bełzy i odda...Nie widzę w tym problemu...To nie jest tak istotne w którym budynku można oddać krew.. Liczy się cel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum