Forum Studentów KPSW Bydgoszcz Strona Główna Forum Studentów KPSW Bydgoszcz
Forum Kujawsko-Pomorskiej Szkoły Wyższej

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
pobieranie krwii
Autor Wiadomość
urzednik

Wysłany: 23 Październik 2007, 2:29 pm   pobieranie krwii

witam

zwracam się z zapytaniem w takiej sprawie...

a mianowicie słyszałem coś o akcji organizowanej przez samorząd dotyczącej oddawania krwi przez studentów.
Chciałbym się zapytać, w jakim terminie to nastąpi, ponieważ mam dylemat czy poczekać na tę imprezę czy iść oddać krew do punktu...

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

emir

Wysłany: 23 Październik 2007, 2:38 pm   

Witam. Akcja odbędzie się 15 listopada w KPSW. Szczegóły jak tylko będą dograne zamieścimy na stronie.

didi 

Wysłany: 28 Październik 2007, 7:15 pm   

Swietny pomysl z oddawaniem krwi. Na pewno pofatyguje sie. Szkoda ze taka akcja odbyc ma sie w srodku tygodnia. A moze uda sie zorganizowac to rowniez w weekend kiedy bedzie zjazd (najlepiej kiedy bedzie mial III rok ;)) Szczytny cel godny mojego wsparcia.

urzednik

Wysłany: 29 Październik 2007, 6:53 pm   

jezeli bede na spotkaniu samorządu to postaram się aby taka akcja odbywała się częściej, nawet w weekendy zjazdowe ;)

sir ryszard 

Wysłany: 29 Październik 2007, 7:16 pm   

Urzędnik - od takich częstych akcji całkiem zbledniesz. ;p Co do dokładnego terminu to 15 listopad, prawdopodobnie w godzinach 9-15. A o godzinie 8 zapewne będziemy pisać koło z makro-mikro (to tak na marginesie) :lol:
Ostatnio zmieniony przez sir ryszard 29 Październik 2007, 7:16 pm, w całości zmieniany 1 raz  

didi 

Wysłany: 30 Październik 2007, 12:09 pm   

Nie no i godziny tez lekka porazka. akcja bardzo pozytywna jednak dzien i godziny sa jak dla mnie nierealne. Mimo, ze z checia popre ta akcje niestety jezeli nie bedzie w weekend nie bede mogl mojej drogocennej wody oddac...

zakrecona 

Wysłany: 10 Listopad 2007, 1:53 pm   

Mam pytanie czy dałoby sie zorganizować taką akcje np. 17 lub 18 tego miesiąca, lub w jakiś inny weekend

oksana 

Wysłany: 13 Listopad 2007, 11:36 am   Odwołanie vampiriady

Wczoraj rozmawiałam z koordynatorem Akcji Vampiriady na Polskę Arkiem z NZSu UMK i niestety z uwagi na to ze Kolo naukowe zdrowie zajęło termin 28 jak sie nie mylę to termin vampiriady dla samorządu studenckiego został odwołany............niestety muszę wyrazić swoje niezadowolenie z tego powodu gdyż nasza akcja miała być ogolono uczelniana natomiast ta kola naukowego skierowana jest tylko do studentów pedagogiki.
Takie incydenty nie miały by miejsca gdyby Kola naukowe stosowały sie do chociażby do ustawy o szkolnictwie wyższym która wyraźnie mówi ze działalność kol naukowych jest dofinansowywana z budżety samorządu studenckiego(kola naukowe nie powinny działać tylko w ramach wydziału) i gdyby były przekładane nam propozycje preliminarzy i rocznych planów pracy kol naukowych takie zdarzenia nie miały by miejsca. Jednak jest wiele rzeczy jeszcze do nadrobienia u nas na kpsw.;)

didi 

Wysłany: 13 Listopad 2007, 12:14 pm   

Wielka szkoda bo sam z checia oddalbym krew. Wiec jak to wyglada? Czy akcja zostaje odwolana definitywnie czy po prostu odlozona w czasie?

emir

Wysłany: 13 Listopad 2007, 12:16 pm   

Akcja będzie - proszę się nie martwić - poinformujemy w najbliższym czasie.

didi 

Wysłany: 13 Listopad 2007, 12:34 pm   

Swietnie bo to bardzo szczytny cel warty pociagniecia dalej az do skutku!!

oksana 

Wysłany: 13 Listopad 2007, 2:07 pm   Nowy Termin Vampiriady

W najbliższych dniach postaramy sie ustalić nowy termin Vampiriady organizowanej przez Samorządu Studencki KPSW...
Pewnie zostanie on zaplanowany na Grudzień lub Styczeń chociażby z racji dużych przedsięwzięć organizowanych przez samorząd studencki na najbliższy czas.

Panna-Iskierka 

Wysłany: 13 Listopad 2007, 3:41 pm   

Ale w czym jest problem ? Jeśli ktoś chce oddać krew to podjedzie na Bełzy i odda...Nie widzę w tym problemu...To nie jest tak istotne w którym budynku można oddać krew.. Liczy się cel.

oksana 

Wysłany: 14 Listopad 2007, 9:56 am   jest wspolna decyzja

No i na zebraniu Prezydium doszlismy do wspolnego konsensusu w tej sprawie ;)

Odpowiedz do tematu