Wysłany: 12 Czerwiec 2007, 4:24 pm Poszukujemy chętnych do działania
Samorząd Studencki KPSW poszukuje osób chcących zrobić coś dla siebie i studentów naszej szkoły.
Poszukujemy przedewszystkim osób, które zajęły by się organizowaniem imprez studenckich, wyjazdów, zjadów, szkoleń, akcji charytatywnych i innych spotkań kulturalno- rozrywkowych.
Poszukujemy również osób chcących zasilić statutowe szeregi samorządu.
Nie musisz się znać na czymś aby móc działać. W samorządzie wiele się nauczysz, zdobędziesz umiejętności, które przydadzą Ci się w pracy zawodowej i nietylko, spotkasz wielu ciekawych i interesujących ludzi, nawiążesz kontakty, które ułatwią Ci start w pracy bądź dzięki którym, ją zdobędziesz.
Więcej informacji udzielą Ci członkowie Samorządu:
Pozdrawaim serdecznie wszystkich studentów jak i osoby chcące się u nas uczyć.
hirek2 [Usunięty]
Wysłany: 25 Czerwiec 2007, 3:10 am
jeżeli jest ktoś chętny, to naprawdę szczerze zapraszamy do współpracy.
jedyną rzeczą, jaką możemy zapewnić, to to, że nigdy nie będziecie się nudzić. :)
poznacie wielu bardzo interesujących ludzi, przeżyjecue, coś, czego napewno nie będziecie żałować.
dzwońcie Dawid Lewandowski tel.: 790-291-520 albo Oksana Jasińska tel.: 513-697-965
oksana [Usunięty]
Wysłany: 28 Czerwiec 2007, 3:30 pm witam witam
zapraszamy chetnych do dzialania zapraszamy ... moze ja rzadziej odbieram telefony z racji tego ze pracuje po za samorzadem ale zapraszam napewno bede na kpsw w biurze w ten weekend tj. 30.06-1.07. wiec zapraszam wszelkie sprawy mozna wtedy ze mna zalatwic ;) pozdrawiam studentow kpsw ;)
Gość
Wysłany: 4 Wrzesień 2007, 10:53 am
hmmm... ciekawa propozycja... całkiem niedawno mialem do czynienia z samorządem, tyle że szkolnym i jeżeli potrzebujecie chetnych rąk do pracy to z miłą przyjemnością pomoge!! PoZdRo!!! :)
Jeżeli dusza artystyczna się przyda,to i ja pomogę czasami.
urzednik [Usunięty]
Wysłany: 7 Wrzesień 2007, 2:47 pm odp
nie chwaląc się mam na koncie organizację od podstaw imprezy charytatywnej wiec myślę, ze możemy razem coś zadziałać ;) moje gg: 4242447 ;) pozdrawiam
oksana [Usunięty]
Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 6:22 pm SPOTKANIE SAMORZĄDU
Witam witam ;)wszystkich chetnych do działania zapraszam na spotkanie w tą środe o 17:30 w biurze samorządu na ul piotrowskiego 12-14 :0 oczywiście również sam samorząd jest mile widziany hihi
zostawiam tez do siebie namiary:
tel:
513697965
gg 2606907
mail:oksana.jasinska@gmail.com
Sebastian [Usunięty]
Wysłany: 18 Wrzesień 2007, 9:37 pm
Jestem chętny do działania w samorządzie:
kontakt: gg 8614991
Egipska Plaga [Usunięty]
Wysłany: 19 Wrzesień 2007, 1:47 pm
I ja chętnie dołączę do Waszych szeregów:) mogę sie zaangażować w wiele dziedzin współpracy:) gg- 3269283, patrycja_iwa@o2.pl
Louie1985 [Usunięty]
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 3:33 pm
A można było by zostać moderatorem forum? Np. działu filologia ang
Ostatnio zmieniony przez Louie1985 20 Wrzesień 2007, 3:34 pm, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum