witam
mam problem ze zdobyciem wpsiu do indeksu od prof Jeziorowskiego a to dlatego ze wyznacza dyzury a wogole sie na nich nie zjawia!!!!a panie z dziekanatu maja wszystko głeboko w nosie i ktorys raz z rzedu przyjezdzam do Bydgoszczy bo zostaje wprowadzona w blad dzis np dzownilam do dziekanatu tak oczywiscie prosze przyjechac da sie to zalatwic co do czego wypieraja sie ze zadna ze mna nie rozmawiala!!!!nie wiem wogole co sie tu dzieje piaty raz przyjezdzam 200 km i odprawiaja mnie z kwitkiem !!!!!moze ktos wie jak zalatwic ten wpis bo prof Jeziorowskiego niestety nie ma???moze mozna znalezc go na innej uczelni w Bydgoszczy????jak cos wiecie to piszcie
Po pierwsze może warto sprawdzić w planach kiedy ma zajęcia i gdzie na naszej uczelni.
A jesli nie ma zajęc to możesz pójść do dziekanatu i poprosić żeby przepisały ocenę z protokołu,a podpisuje wtedy dziekan.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum