Mam dość nietypowe pytanie. Rozpocząłem w zeszłym roku studia na kpsw (administracja niestacjonarnie) ale po jakiś dwóch miesiącach z różnych przyczyn przestałem uczęszczać na zajęcia.Teraz chciałbym rozpocząć studia ponownie z tym że na kierunku stosunki międzynarodowe, niestacjonarnie.
Czy ta sprawa jest do załatwienia w biurze rekrutacyjnym ? Czy wiążą się z tym jakieś dodatkowe koszta, prócz wpisowego ? I czy potrzebne są jakieś dodatkowe formalności ?
Dodam że wszystkie sprawy finansowe z uczelnią mam uregulowane.
Pozdrawiam!
m.zieliński Gość
Wysłany: 8 Wrzesień 2008, 4:20 pm
Zapomniałem dodać najważniejszego.Otóż nie rozwiązywałem umowy z uczelnią i moje dokumenty wciąż są u was.Da się to załatwić bez rozwiązywania umowy ?
Oczywiście - proszę podejść do Biura Rekrutacji i przedłożyć swoją sprawę.
Andrzej Gość
Wysłany: 13 Wrzesień 2008, 12:48 am Uzupełnijące studia magisterskie
Ukończyłem studia licencjackie z przygotowaniem pedagogicznym na UKSW kierunek katechetyka. Czy jest możliwość podjęcia uzupełniających studiów magisterskich na pedagogice ogólnej lub pedagogice opiekuńczej? Czy musiałbym ewentualnie uzupełniać jakieś różnice programowe?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum