Wysłany: 24 Sierpień 2008, 12:11 pm Geodezja i Kartografia
Od października bede studiował na geodezji i kartografi. Chciałbym wiedzieć czy w tym roku podobnie jak w poprzednim roku bedzie miało miejsce jakies spotkanie organizacyjne z władzami KPSW dla studentów I roku....
Jeżeli ktoś posiada informacje na ten temat prosze o odpowiedz
Informacji o terminie spotkania proszę szukać na stronie uczelni. Jak tylko będzie znany termin powiadomimy wszystkich studentów.
angelika Gość
Wysłany: 19 Lipiec 2010, 8:18 am :)
Cześć :) Ja też od października będę studiować geodezję i kartografię (niestacjonarnie) a Ty w jakim trybie będziesz studiować?
Nadzieja Gość
Wysłany: 12 Sierpień 2010, 11:57 am
Cześć, Angeliko :). Ja też będę studiować geodezję i kartografię :). I też zaocznie :).
Nowwwy Gość
Wysłany: 18 Sierpień 2010, 6:08 pm
Witam was :D Ja tez się do was dołączę od października będę studiował GiK :d także zaocznie
angelika Gość
Wysłany: 21 Sierpień 2010, 4:49 pm
Bardzo mi miło z tego powodu ... do zobaczenia Nadziejo :)
paulina Gość
Wysłany: 6 Wrzesień 2010, 7:27 pm
ja tez wybieram sie na geodezje zaocznie, dziewczyny dajcie jakies namiary na siebie, bo ja tam bede sina:D
nowy Gość
Wysłany: 16 Wrzesień 2010, 1:02 pm
witam, bedzie ktoś studiował GiK z okolic konina zaocznie??? jak tak niech napisze tu na forum
Klaudia Gość
Wysłany: 27 Wrzesień 2010, 7:47 pm
paulina napisał/a:
ja tez wybieram sie na geodezje zaocznie, dziewczyny dajcie jakies namiary na siebie, bo ja tam bede sina:D
Hej! Ja też będę studiowała geodezję zaocznie od tego roku i też jestem przerażona;) Podaj swojego maila Paulina to może się skontaktujemy jakoś, z kimś zawsze raźniej ;)
:) Gość
Wysłany: 28 Wrzesień 2010, 4:42 pm Nadzieja
Hej! Dziewczyny, odezwijcie się, bo ja też jestem przerażona! :) Mój nr GG: 28124231. Proszę o kontakt! :)
maturzystka Gość
Wysłany: 6 Marzec 2011, 1:08 pm
Witam :-D
Jestem tegoroczną maturzystka i chciałabym studiować geodezję na waszej uczelni :-P
Zastanawiam się jednak czy warto ? Czy pomimo tego że KPSW jeste szkołą prywatną to nauczę się tutaj czegos ?
Czy jest to szkoła gdzie się płaci i zdaje bez problemów...?
Bardzo proszę o odpowiedzi, za które z góry dziękuję ;-)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum