Wysłany: 1 Czerwiec 2010, 10:26 am masa pytań prawie-licencjatki
Hej ludzie, w połowie lipca bronię pracy licencjackiej, potem chciałabym iść na niestacjonarną magisterkę z psychopedagogiki. W związku z tym mam kilka pytań:
1. do kiedy trwa rekrutacja na kierunek psychopedagogika, IIst. (na stronie uczelni znalazłam tylko informację, że decyduje kolejność zgłoszeń, ale...
2. skoro bronię się w lipcu, to do obrony nie mam pewności, czy zdam. Czy w związku z tym składać już papiery? (wszystkie egzaminy mam już zaliczone)
3. czy jeśli złożę dokumenty będę mogła donieść potem dyplom licencjata, czy trzeba wszystko składać razem? (dyplomy wydadzą nam pewnie koniec sierpnia - wrzesień)
4. czy na studiach magisterskich są zajęcia z języka obcego?
5. kiedy zaczyna się rok akademicki dla magisterki?
z góry dziękuję za odpowiedzi i uprzedzam, że zadam Wam jeszcze pewnie masę pytań . Pozdrawiam. :)
Rekrutacja na wszystkie kierunki trwa do końca września ( nie ma jednak kierunku psychopedagogika, tylko pedagogika ze specjalnością psychopedagogika). Dokumenty proszę złożyć w Biurze Rekrutacji po obronie (wystarczy zaświadczenie o zdaniu egzaminu dyplomowego), a dyplom i suplement można dostarczyć później do dziekanatu.
Na studiach magisterskich nie ma zajęć z języków obcych. Rok akademicki rozpoczyna się 1 października, a zajęcia dla pierwszych roczników rozpoczynają się zazwyczaj w połowie października
Herbatka Gość
Wysłany: 23 Sierpień 2010, 6:49 pm
a jak jest z informatyką na tej specjalności, na studiach magisterskich?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum