Otóż dostałem się na KPSW na kierunek: administracja (niestacjonarne). Pamiętam, że przy dostarczeniu dokumentów i spisywaniu umowy otrzymałem też informacje kiedy jest 1 zjazd i oficjalne otwarcie roku... jednakże wyleciało mi z głowy. :( Mógłby ktoś mi podać te dwa terminy (1 zjazdu dla administracji niestacjonarnej oraz oficjalnego otwarcia) ? W przypadku tej drugiej daty oczywiście również dokładniej gdzie to miałoby się odbyć. :)
Pozdrawiam
Anka Gość
Wysłany: 12 Wrzesień 2008, 2:43 pm
Zjazd jest 27 owrześnia, a inauguracja roku akademickiego 4 pażdziernika o godz. 11.00 w sali widowiskowej Opery Nova przy ul. Focha 5
Madziaaa Gość
Wysłany: 16 Wrzesień 2008, 3:22 pm
ok 27 wrzesnia ale o której?? i jakie wyklady sa zaplanowane na ten dzień?? są gdzies takie informacje???
Marek Gość
Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 7:41 pm Adm
W terminach zjazdów jest rok "I ADM" i rok "I ADMśr". Który termin zjazdów jest dla kogo?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum