Forum Studentów KPSW Bydgoszcz Strona Główna Forum Studentów KPSW Bydgoszcz
Forum Kujawsko-Pomorskiej Szkoły Wyższej

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
zjazdy
Autor Wiadomość
ania99
Gość
Wysłany: 8 Styczeń 2008, 7:16 pm   zjazdy

Czy na kierunku administracja (niestacjonarne) zjazdy odbywają się tylko w soboty i niedziele czy także w piątki?

emir

Wysłany: 9 Styczeń 2008, 10:05 am   

Zjazdy na studiach niestacjonarnych odbywają się w soboty i niedziele.

magda
Gość
Wysłany: 26 Marzec 2008, 9:06 pm   

a te zjazdy są co tydzień ZAWSZE czy to róznie bywa?

emir

Wysłany: 27 Marzec 2008, 1:53 pm   

zjazdy z reguły są co 2 tygodnie

Kris
Gość
Wysłany: 27 Lipiec 2008, 12:50 pm   

czy ktoś wie jak zalogować się na pocztę?zostałem przyjęty na pierwszy rok geodezji i nie wchodzi mi coś ta poczta...

emir

Wysłany: 29 Lipiec 2008, 10:29 am   

Czy chodzi o zalogowanie na pocztę czy do Wirtualnego Dziekanatu? Proszę się upewnić, a w razie problemów proszę o kontakt z dziekanatem.

moniek
Gość
Wysłany: 29 Lipiec 2008, 7:04 pm   

Chcąc się zarejestrować w Wirtualnym Dziekanacie potrzebny jest nr indeksu ale ja jako studentka pierwszego roku jeszcze nie wiem jaki numer będzie miał mój indeks. Czyżbym coś przeoczyła? :roll:

emir

Wysłany: 4 Sierpień 2008, 12:57 pm   

Jeśli chodzi o wirtualny dziekanat to studenci I roku mogą uzyskać informacje w Biurze Rekrutacji.

gość
Gość
Wysłany: 11 Wrzesień 2008, 4:17 pm   

mam takie pytanie 27 i 28 września mam pierwszy zjazd ( administracja -niestacjonarne) ale nie wiem niestety gdzie mam się udać :-( czy ktoś może mi powiedzieć na jakiej ulicy mieści się budynek gdzie mam zajęcia??? z góry dzięki ;-)

emir

Wysłany: 16 Wrzesień 2008, 12:18 pm   

Zajęcia odbywają się w budynku przy ul. Piotrowskiego 12-14 - czyli tam gdzie składa się dokumenty. Rozkład sal na pewno dostępny będzie w wirtualnym dziekanacie. Pozdrawiam.

Madzia
Gość
Wysłany: 16 Wrzesień 2008, 2:11 pm   

gość napisał/a:
mam takie pytanie 27 i 28 września mam pierwszy zjazd ( administracja -niestacjonarne) ale nie wiem niestety gdzie mam się udać :-( czy ktoś może mi powiedzieć na jakiej ulicy mieści się budynek gdzie mam zajęcia??? z góry dzięki ;-)

No hej mam ten sam problem wydrukowa
    am sobie terminy zjazdw i jakie

Madzia
Gość
Wysłany: 16 Wrzesień 2008, 2:14 pm   

gość napisał/a:

No hej mam ten sam problem wydrukowałam sobie terminy zjazdw i nic z tego nie wiem nie wiem, nie ma godziny na która mam sie zjawic jakie wykłady itp... jak ktoś ma jakies informacje to niech nas poinformuje:) pozdrawiam

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach