Czy chodzi o zalogowanie na pocztę czy do Wirtualnego Dziekanatu? Proszę się upewnić, a w razie problemów proszę o kontakt z dziekanatem.
moniek Gość
Wysłany: 29 Lipiec 2008, 7:04 pm
Chcąc się zarejestrować w Wirtualnym Dziekanacie potrzebny jest nr indeksu ale ja jako studentka pierwszego roku jeszcze nie wiem jaki numer będzie miał mój indeks. Czyżbym coś przeoczyła? :roll:
Jeśli chodzi o wirtualny dziekanat to studenci I roku mogą uzyskać informacje w Biurze Rekrutacji.
gość Gość
Wysłany: 11 Wrzesień 2008, 4:17 pm
mam takie pytanie 27 i 28 września mam pierwszy zjazd ( administracja -niestacjonarne) ale nie wiem niestety gdzie mam się udać :-( czy ktoś może mi powiedzieć na jakiej ulicy mieści się budynek gdzie mam zajęcia??? z góry dzięki ;-)
Zajęcia odbywają się w budynku przy ul. Piotrowskiego 12-14 - czyli tam gdzie składa się dokumenty. Rozkład sal na pewno dostępny będzie w wirtualnym dziekanacie. Pozdrawiam.
Madzia Gość
Wysłany: 16 Wrzesień 2008, 2:11 pm
gość napisał/a:
mam takie pytanie 27 i 28 września mam pierwszy zjazd ( administracja -niestacjonarne) ale nie wiem niestety gdzie mam się udać :-( czy ktoś może mi powiedzieć na jakiej ulicy mieści się budynek gdzie mam zajęcia??? z góry dzięki ;-)
No hej mam ten sam problem wydrukowa
am sobie terminy zjazdw i jakie
Madzia Gość
Wysłany: 16 Wrzesień 2008, 2:14 pm
gość napisał/a:
No hej mam ten sam problem wydrukowałam sobie terminy zjazdw i nic z tego nie wiem nie wiem, nie ma godziny na która mam sie zjawic jakie wykłady itp... jak ktoś ma jakies informacje to niech nas poinformuje:) pozdrawiam
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum