Forum Studentów KPSW Bydgoszcz Strona Główna Forum Studentów KPSW Bydgoszcz
Forum Kujawsko-Pomorskiej Szkoły Wyższej

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Koszykówka
Autor Wiadomość
smoky87
[Usunięty]

Wysłany: 16 Sierpień 2007, 5:31 pm   Koszykówka

Witam. Ja tez niekoniecznie wiem gdzie skierowac moje zapytanie wiec kieruje je tutaj :-P chodzi mi mianowicie o to, czy jest mozliwosc dostania sie do druzyny koszykowki. Interesuje mnie rowniez opinia kogos "w temacie" jaki poziom prezentuje team KPSW, czy gra w jakichs rozgrywkach / ligach itp. Z gory wielkie dzieki. pozdrawiam :-D

emir

Wysłany: 17 Sierpień 2007, 8:25 am   

KPSW Astoria to klub II-ligowy więc dostanie się do drużyny nie jest sprawą łatwą... Ale próbować zawsze można. W tej sprawie najlepiej kontaktować się z trenerem drużyny.

smoky87
[Usunięty]

Wysłany: 22 Sierpień 2007, 11:53 am   

Wielkie dzieki za odpowiedz ;-) pozdrawiam

sir_ryszard
[Usunięty]

Wysłany: 24 Sierpień 2007, 8:57 am   

Ej, zaraz! Czy tutaj przypadkiem nie chodzi o tą prawidłową Astorię Bydgoszcz która w latach 2003/2004, 2004/2005 oraz 2005/2006 grała w Dominet Basket Lidze? Z pewnych względów klubu tego nie ma już w najwyższej klasie rozgrywkowej ale radził sobie tam całkiem nieźle. Zainteresowani niech sobie poczytają co nie co, a Tobie smoky87 życzę powodzenia. Jeżeli to ten zespół, o którym myślę to wiedz że Ciebie nie przekreślam ale Twoje szanse dramatycznie spadają. xD No! Chyba że jesteś tak dobry jak jakiś były gracz Astorii - Dante Swanson, Aivaras Kiausas, Paweł Wiekiera, Kristjan Ercegovic, Filip Dylewicz Arvydas Cepulis, Michał Chyliński czy inny Greg Davis (proszę, byli tutaj nawet reprezentanci Polski). Obecnie to już nie ta potęga co kiedyś. Obecnie nie ma już tam żadnego wyżej wymienionego nazwiska. Nie chcę być burzliwy ale sami widzimy, że kosz w Bydgoszczy spadł na psiaki. ;p 2 liga, aktualny skład jakiś taki blady, bez wyrazu i znanego mi nazwiska no i perspektywa gry o najwyższe laury... daleka. ;p
Ostatnio zmieniony przez sir_ryszard 24 Sierpień 2007, 9:17 am, w całości zmieniany 7 razy  

Odpowiedz do tematu