Przeczytałam na stronie KPSW że Samorząd ma na swoim koncie udane otrzęsiny...
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak to wygląda i na czym polega ?
I najlepiej kiedy się odbywa....
Mamy sie bać ??
Uhuhu, bedzie dowciapnie, ale z drugiej strony trochę zachodzę w głowę co do jasnej... nam zrobią? Niech ktoś nakreśli jakiś szkielet tego jak wyglądają otrzęsiny, trzeba się do tego stosownie przygotować, a może nawet jakoś specjalnie zabezpieczyć > czytaj, na przykład nie przyjść w ten dzień na uczelnie. Żartuję oczywiście!
_________________ We will never die because We Are United
Ostatnio zmieniony przez sir ryszard 7 Październik 2007, 6:55 pm, w całości zmieniany 1 raz
Otrzęsiny będą najprawdopodobniej jeszcze w tym miesiącu w Savoyu.Jak będzie coś wiadomo to z pewnością napiszemy o tym na forum
I ja mam się na to zjawić? Na kompromitację i beczkę śmiechu jaka spotka pierwsze roczniki? xD Chyba że mnie tam siłą zaciągną... ;p Pojawię się pod warunkiem jak większość ludków wstawi się tego dnia do kocowania...
_________________ We will never die because We Are United
Ostatnio zmieniony przez sir ryszard 8 Październik 2007, 6:12 pm, w całości zmieniany 3 razy
ludzie nei am sie co bac przynajmneij sie dobrze zabawimy wszyscy wiecie jak to ejst jak za duzo piwa jest wlane w siebie ehheh zapewne znajac samorzad i ich szybka reakcje to uuuuu niedocdzekanie!!zarcik napeweno bedzie impra udana!
witam otrzęsiny będą najlepsze od 6 lat
macie dużo atrakcji przewidzianych....................obecnie będzie o nas głośno nie tylko na uczelni ale tez w mediach;)
reszty nie zdradzę sami zobaczcie....
będzie diabelsko!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum