Ja to nie wiem czy jestem na tlumaczeniowej, menedzerskiej czy nauczycielskiej...
I teraz nie bardzo wiem co w zwiazku z tym :P
Jak wypelnialem podanie to jestem przekonany ze nic takiego nie bylo do zaznaczenia hmm..
Agnieszka_bart [Usunięty]
Wysłany: 16 Wrzesień 2007, 2:03 pm
Oj było :P
Pierwsze było trzeba napisać kierunek jaki się wybiera, a niżej trzeba było napisać wybraną specjalność :)
Pewnie na poczatku października będziesz musiał zdeklarować jedną z trzech specjalności
Siwy [Usunięty]
Wysłany: 16 Wrzesień 2007, 10:12 pm
Michał... nie peniaj bo ja jestem w podobnej sytuacji i tez nie wybierałem zadnej specjalnosci... ta sprawa powinna sie wyjasnic pewnie zaraz na starcie studiow!!
dziewczyna1109 [Usunięty]
Wysłany: 17 Wrzesień 2007, 11:30 am
Mi dziewczyny z biura rekrutacji mówiły,że specjalizację można wybrać dopiero w drugim semestrze studiów.
Gruszek [Usunięty]
Wysłany: 17 Wrzesień 2007, 4:08 pm
aaa, druga sprawa...
czy jak bedziemy na roznych specjalnosciach to czy bedziemy w tej samej grupie na zajeciach, jak myslicie? Moze Emir nam cos powie
A tak w ogole, to do zobaczenia za 2 tygodnie hah
Ostatnio zmieniony przez Gruszek 17 Wrzesień 2007, 4:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
aniolek2588 [Usunięty]
Wysłany: 18 Wrzesień 2007, 12:20 pm
HEJ HEJ SPOKOJNIE Z TYMI SPECJALIZACJAMI :) WYBIERAC JE BĘDZIEMY DOPIERO NA II ROKU A NA PIERWSZYM WSZYSCY BEDZIEMY MIELI TO SAMO
Egipska Gość
Wysłany: 19 Wrzesień 2007, 1:39 pm
Jakoś mało aktywne to forum;) ja też wybieralam specjalność, ale na stronie jest to rzeczywiście niejasno zaznaczone, dopiero w biurze mi powiedziano, jakie są w ogóle te specjalności. Wybrałam nauczycielską:)
aniolek2588 [Usunięty]
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 1:40 pm
a wie ktoś wogóle jak to wszystko będzie wyglądać. hej egipska jestesmy na tej samej specjalizacji jakby co
[ Dodano: 20 Wrzesień 2007, 12:47 pm ]
co do grup to pewnie zalezy ile nas przyjmą. z tego co wiem to nawet jesli beda grupy to na poczatku w zwiazku z ilościa ludzi, a pewnie na drugim roku juz bedzie mieszanka bo wtedy juz ma byc podział na specjalizacje.
ludzie z nauczycielskiej łączmy sie
Egipska Plaga [Usunięty]
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 1:48 pm
Angel no to juz pierwsze koty za płoty
beta [Usunięty]
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 6:21 pm
dobra, a na ktore konto przelac pieniadze na ta legitymacje?
Agnieszka_bart [Usunięty]
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 9:32 pm
Wszystkiego dowiemy się w niedługim czasie :)
aniolek2588 [Usunięty]
Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 9:20 pm
numer konta jest podany przy tym ile co kosztuje :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum