Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 1:10 pm No to kto idzie na filologie, dzienną ?
Cześć koledzy i koleżanki:) Rozkręćmy to nasze forum, bo słabiutko...:) Kto na fil?
aniolek2588 [Usunięty]
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 1:41 pm
juz to ci pisałam na temacie o specjalizacjie :) ja tez na fil :) i żeczywiście słabiutko cos idzie :D
majcia [Usunięty]
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 4:04 pm
ja też ja też
Na specjalności tłumaczeniowej.Ej musimy sie wszyscy jakoś wcześniej zobaczyć bo 1 października już tuż tuż
beta [Usunięty]
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 6:15 pm
w takim razie do zobaczenia...1 pazdzirnika? tylko gdzie i o ktorej, bo harmonogram jest, ale to gdzie bedzie wydział to dla mnie zagadka..
Agnieszka_bart [Usunięty]
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 9:25 pm
Ja tak jak Majcia ;)
Ej właśnie zorganizujmy jakieś spotkanie przed 1 października :D
dreamcatcher Gość
Wysłany: 20 Wrzesień 2007, 10:42 pm
Ja rowniez wybieram sie na filologie angielska w trybie dziennym, ale nie wiem jeszcze na jaka specjalizację ... ;) :-)
Siwy [Usunięty]
Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 10:13 am
coraz wiecej ludzi z przewagą dziewczyn na forum fa widuje... :) ciekawie sie robi... :P
dreamcatcher [Usunięty]
Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 12:40 pm
w sumie można by było zorganizować jakieś spotkanie... ;) ja do Bydgoszczy przyjeżdżam dopiero w niedziele, bo mieszkam 220 km od Bydzi ... a Wy jak myślicie?
majcia [Usunięty]
Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 1:46 pm
A może jakaś domówka u kogoś z przyjezdnych ?
Ja jestem za tym żeby ustalić jakąś date i spotkać sie np:na starym i potem sie zadecyduje czy pójdziemy do jakiegoś klubu czy pubu
beta Gość
Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 2:18 pm
jestem za:D
dreamcatcher [Usunięty]
Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 2:22 pm
a kiedy myślicie o tym spotkaniu? dla mnie najbardziej pasowałaby niedziela.... chociaż na trochę wyjść i pogadać.... lepiej sie poznać ;)
Agnieszka_bart [Usunięty]
Wysłany: 21 Wrzesień 2007, 8:56 pm
Domówka nie głupi pomysł Ale ja niestety nie mam zbytnio miejsca ;/ Można iść do jakiegoś klubu lub pubu .. A tego troche mamy
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem Mi pasuje praktycznie czały czas ..
Egipska Plaga [Usunięty]
Wysłany: 22 Wrzesień 2007, 12:54 pm
Myślę, że niedziela to dobry pomysł:) no ewentualnie sobota ale ja nie wiem czy już będę w Bydg, zdecydowanie jestem za spotkaniem:)
majcia [Usunięty]
Wysłany: 22 Wrzesień 2007, 1:55 pm
To może spotkamy się w niedziele 30 września hmm?Bo coś widzę, że wcześniej nie da rady bo dużo osób może jeszcze nie być w Bydgoszczy.Mam nadzieje że jeszcze troche ludzi się zleci na forum to wtedy będziemy dokładnie ustalać.
Siwy [Usunięty]
Wysłany: 23 Wrzesień 2007, 2:01 pm
ja bede w Bydzi juz raczej od piątku czyli niedziela jak najbardziej mi pasuje!! :) czasu coraz mniej takze trzeba myslec nad tym spotkaniem :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum