Wysłany: 2 Październik 2007, 8:37 am cisza w eterze co jest!!!
Co tu taka cisza w eterze nic sie nei dizeje moze w koncu ktos cos napisze !Niebawem zaczynamy mam nadziej ze bedize nas sporo osob i bedzie ciekawie !pozdro
to te grupy juz sa porobine pod specjalizacje??bo jak ja mam sie uczyc jakies ekonometri czy jak to tam sie pisze to mnei nerwica bierze!ale zobaczymy jak ten rok mi pojdzie!heheh pozdro
Specjalizacja raczej bedzie na 3 roku. Z tego co widze to grupy sa mozliwie utrzymane w jak najwiekszym podobienstwie do zeszlego roku. Bez obaw! Ekonometria to ciag dalszy statystyki. Damy rade
Witam wszystkich, czy kto kolwiek może mi napisać co będziemy robić tutaj ??
Chodzi mi dokładniej o informatykę, bo, że będzie ekonomia to już się dowiedziałam
tajemnicza tego nikt nie wie dopiero sie zobaczy chyba ze zglosisz sie do dziekanatu i poprosisz o program nauczania dla informatyki ekonomicznej ja juz po to chodze uuuuu i jakos nie moge dojsc!!hehe pozdro
tajemnicza a to ja nie wiem czy ktos jest na 1 roku na tej specjalizacji!!ona dopiero wchodzi na 3 roku wiec masz jeszcze troche czasu zeby poznac ludzi!!nie mart sie bedzie wszystko ok!jak cos to mozesz smialo pisac napewno Tobie pomozemy!pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum