Wysłany: 6 Luty 2008, 12:14 pm Do ADMINISTRACJI 1ROK ZAOCZNEJ!!!
Mam pytanie kiedy jest egzamin z wykładów z ekonomi. Bo słyszłam nie pokojące wieści że ma pyć w piątek 8.02 nie są to sprawdzone wieści dlatego zadaje to pytanie czy ktoś coś może wie na ten temat?? Z góry dziękuje z odpowiedz
hej. a ja slyszalam ze bedzie 10 lutego od godz 11:00 do 13:00 sala 207. a ja mam pytanko odnosnie prawoznastwa. wstyd mi ale musze zapytrac. kiedy jest egzamin badz zaliczenie z prawoznastwa?? a moze juz było??proszę o szybką odpowiedz. nr gg 4293575
sluchajcie nie ma jeszcze podanego terminu egzminu ani z prawoznadtwa ani z makroekonomii.Z makroekonomii najpierw musza wszyscy pozaliczac cwiczenia(a ztego co wiem to niektore grupy jeszcze nie mialy)pozdrawiam
[ Dodano: 15 Luty 2008, 8:51 pm ]
a wiec egzamin z makro i mikro ekonomii jest 14 marca:)po dwie grupy wchodzimy:)pozdrawiam i milej nauki zycze kazdemu:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum