Hej !!! mam wielka prosbe.... Kto wie na co szczegolnie zwrocic uwage uczac sie na egzamin z psychologiii .... ????
A moze Ktoś jest juz po egzaminie ?? :)
To co było prowadzone na zajęciach, przeczytaj notatki ażeby mieć jakiekolwiek pojęcie, co się dzieje w psychologii i idziesz pisać. Nie wiem jak u was, u nas zaliczenie było w formie testu, więc po prostu dużo logicznego myślenia. Nie było jakoś nadzwyczajnie trudno, bo i Pani Doktor nie sprawiała jakichś wielkich problemów. Pozdro600 z tego miejsca dla niej. xD
Ostatnio zmieniony przez sir ryszard 7 Luty 2009, 5:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
sir ryszardzie, nie wprowadzaj koleżanki w błąd, bo w tym roku był inny prowadzący te zajęcia. Tzn był Pan, nie Pani, tak było przynajmniej na dziennych, nie wiem jak na zaocznych :) pozdrawiam :)
Ojej, to co jest grane? Prentka-Guzek nie prowadzi już zajęć z psychologii? :f
W takim razie bardzo mi przykro lypka, ale nie mam pojęcia jak będzie u was z egzaminem chociaż podejrzewam, że to nie jest jakiś specjalnie najważniejszy przedmiot, więc trzeba być dobrej myśli. Co do pytań: nawet jeżeli zajęcia prowadziłaby Pani Dr, nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie odnośnie pytań na teście, bo po prostu już tego nie pamiętam. :f
No więc z tego co słyszałam, to teraz były zajęcia z dr Piotrowską. Miałam z nią w ubiegłym roku ćwiczenia i jest naprawdę spoko, więc przeczytać ze 2 razy i spokojnie iść. Test u dr Prętki-Guzek pamiętam powierzchownie, ale pytania nie były takie, jakich się spodziewaliśmy. Stosunkowo dużo terminologii i dat nikomu niepotrzebnych jak na gust naszego rocznika (mojej ekipy, za wszystkich się nie wypowiadam) pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum