Forum Studentów KPSW Bydgoszcz Strona Główna Forum Studentów KPSW Bydgoszcz
Forum Kujawsko-Pomorskiej Szkoły Wyższej

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Psychologia
Autor Wiadomość
lypkaaa

Wysłany: 2 Luty 2009, 9:14 pm   Psychologia

Hej !!! :-) mam wielka prosbe.... Kto wie na co szczegolnie zwrocic uwage uczac sie na egzamin z psychologiii .... ????
A moze Ktoś jest juz po egzaminie ?? :)

sir ryszard 

Wysłany: 7 Luty 2009, 5:07 pm   

To co było prowadzone na zajęciach, przeczytaj notatki ażeby mieć jakiekolwiek pojęcie, co się dzieje w psychologii i idziesz pisać. Nie wiem jak u was, u nas zaliczenie było w formie testu, więc po prostu dużo logicznego myślenia. Nie było jakoś nadzwyczajnie trudno, bo i Pani Doktor nie sprawiała jakichś wielkich problemów. Pozdro600 z tego miejsca dla niej. xD
Ostatnio zmieniony przez sir ryszard 7 Luty 2009, 5:10 pm, w całości zmieniany 1 raz  

lypkaaa

Wysłany: 8 Luty 2009, 10:12 am   

dzieki :)

u nas egzamin tez ma byc w formie testu.....
a uchylisz rabka tajemnicy, jakie pytania były ?? :)

pozdrawiam :)

dorciadorcia 

Wysłany: 8 Luty 2009, 12:12 pm   

sir ryszardzie, nie wprowadzaj koleżanki w błąd, bo w tym roku był inny prowadzący te zajęcia. Tzn był Pan, nie Pani, tak było przynajmniej na dziennych, nie wiem jak na zaocznych :) pozdrawiam :)

sir ryszard 

Wysłany: 9 Luty 2009, 10:00 am   

Ojej, to co jest grane? Prentka-Guzek nie prowadzi już zajęć z psychologii? :f

W takim razie bardzo mi przykro lypka, ale nie mam pojęcia jak będzie u was z egzaminem chociaż podejrzewam, że to nie jest jakiś specjalnie najważniejszy przedmiot, więc trzeba być dobrej myśli. Co do pytań: nawet jeżeli zajęcia prowadziłaby Pani Dr, nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie odnośnie pytań na teście, bo po prostu już tego nie pamiętam. :f

kera19

Wysłany: 10 Luty 2009, 5:27 pm   

No więc z tego co słyszałam, to teraz były zajęcia z dr Piotrowską. Miałam z nią w ubiegłym roku ćwiczenia i jest naprawdę spoko, więc przeczytać ze 2 razy i spokojnie iść. Test u dr Prętki-Guzek pamiętam powierzchownie, ale pytania nie były takie, jakich się spodziewaliśmy. Stosunkowo dużo terminologii i dat nikomu niepotrzebnych jak na gust naszego rocznika (mojej ekipy, za wszystkich się nie wypowiadam) pzdr

Odpowiedz do tematu