Mam pytanko! Na stronie w aktualnościach pojawiły sie terminy o pierwszych spotkanich pierwszego roku, ale o ile wiem to jest to spotkanie inauguracyjne, a co ze spotkaniem 29 i 30 wrzesnia?? Czy to jest aktualne?? Dzwoniłam do biura uczelni i powiedzieli, ze tak tylko nie wiem na którą godzine i dokładnie gdzie? Dlaczego nie ma takiej informacji na stronie?? Czyżby to spotkanie nie bylo zbyt ważne?? Prosze o szybką odpowiedz. Dziękuje
Jak już było tu napisane pierwszy zjazd 29 września to będą normalne zajęcia ( plany są jeszcze dopracowywane) Natomiast harmonogram spotkania organizacyjnego, które odbędzie się 6 października macie na stronie.
Gość
Wysłany: 22 Wrzesień 2007, 12:39 am
ludzie no przesadzacie z tymi pytaniami...Emir podziwiam Twoj spokoj...wszystko jest jasno napisane po kilka razy!!!! plany niedlugo beda na stronce!!!!! i w ogole ten "plan lekcji" ...nie no smiech po prostu!!! przez tych ludzi ktorzy zadaja takie bez sensowne pytanie jest mi wstyd...emir nie pomysl, ze wszyscy tacy sA!!!! pozdrowiona dla Ciebie ogromne:)
Gość
Wysłany: 22 Wrzesień 2007, 5:05 pm
z tymi planami wstyd!!!!
ile mamy czekac na te plany. Sa osoby, ktore tez pracuja i chcialby znac swoj rozklad zajec.
ale zawsze tak bylo na kpswu, tak samo jak z wirtualnym dziakantem, nic nie jest na bieżąco uzupelniane.
a mam pytanie czy w koncu został ukonczony nowy budynek kpswu?? bo od 3 lat slyszymy tylko obietnice, ze od października beda zajecia w nowym budynku.
Gość
Wysłany: 22 Wrzesień 2007, 5:08 pm
[quote="Anonymous"]ludzie no przesadzacie z tymi pytaniami...Emir podziwiam Twoj spokoj...wszystko jest jasno napisane po kilka razy!!!! plany niedlugo beda na stronce!!!!! i w ogole ten "plan lekcji" ...nie no smiech po prostu!!! przez tych ludzi ktorzy zadaja takie bez sensowne pytanie jest mi wstyd...emir nie pomysl, ze wszyscy tacy sA!!!! pozdrowiona dla Ciebie ogromne:)[/quote]
dlaczego?
po to jest to forum
niech sie pytaja
kazdy panikowal przed I rokiem
a z tego co zauwazylam 'emir' tak jakby od tego tu byl, wiec...
No cóż od emira plany nie zależą - jak tylko je dostaniemy to zamieścimy - z resztą bez przesady - studenci stacjonarni zaczynają 1 października i zajęcia mają normalnie od poniedziałku do piątku - wszystko chyba jest jasne - zajęcia będą się najprawdopodobniej odbywać od 8 rano do popołudnia. Studenci niestacjonarni co 2 tygodnie w weekend od rana do późnego popołudnia lub wieczora. Jak będą szczególowe informacje z dziekanatów to je zamieścimy.
anelka Gość
Wysłany: 22 Wrzesień 2007, 9:13 pm
tylko widzisz
studenci dzienni tez pracuja- wyobraz sobie- dziwne? raczej nie. i sa osoby, ktore musza mimo wszytsko zdeklarowac sie co do dni i godzin pracy- dziwne? raczej nie- kazdy normalny pracodawca, chce chociaz kilka dni wczesniej dobrze zaplanować grafik.
i widzisz zajecia niekoniecznie rozpoczynaja sie o 8. Bo ja w poprzednim semestrze nigdy nie zaczynałam na 8, ale za to miałam zajecia do godziny 20 ;) - suuuper-> wspanialy plan :/ gratulacje.
i zastnawiam sie czy obietnice pana dziakana co do piatku badz poniedzialku wolnego na III roku zostana dotrzymane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum