Wysłany: 25 Lipiec 2009, 10:50 am STUDIOWANIE NA DWÓCH KIERUNKACH?????
Bardzo dziękuję, tak spotkalam się i nie tylko ja, lecz mało osób o tym mówi...
Dobrze napiszę wiadomosc, to jest prywatny e-mail,który Pan podał, tak?
Jeszcze mam jedno zapytanie do Pana, jestem absolwentką Pedagogiki specj. Resocjalizacja z profilaktyką społ i chciałabym podjąc naukę na studiach II stopnia (mgr), ale jednocześnie kontynuowac naukę na studiach podyplomowych, czy jest to możliwe, czy mogłabym którys kierunek studiowac tokiem indywidualnym??
Bardzo proszę o odpowiedz,
POZDRAWAIM SERDECZNIE.
Większość studiów podyplomowych można podejmować po uzyskaniu tytułu licencjata, zależy to od kierunku studiów, jakie Pani wybierze (niektóre, np. wycena nieruchomości, dopiero po uzyskaniu magisterki). Równocześnie może Pani kontynuować studia magisterskie. Co do toku indywidualnego, to nie ma takiej możliwości na studiach podyplomowych, ale na magisterskich - tak. Zgodę taką musi jednak wydać dziekan wydziału, na którym zamierza się Pani dalej kształcić.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum