Wysłany: 24 Wrzesień 2009, 2:58 pm TERMINARZ ZJAZDÓW STUDIA MGR -PEDAGOGIKA IROK II stopnia
Dzień dobry Państwu, kiedy zostanie zamieszczony terminarz zjazdów dla studentów niestacjonarnych Pedagogiki II stopnia? Dla innych rocznikow taki terminarz jest zamieszczony. Swoja prosbe motywuje tym, iz jest mi on bardzo potrzebny gdyz rowniez pracuje.
Pozdrawiam serdecznie i uprzejmie dziękuję za odpowiedź.
Witam, terminarz dla II roku pedagogiki niestacjonarnej jest umieszczony w internecie, podobnie jak dla innych roczników. Zamieszczony jest również plan zajęć na najbliższy zjazd, który odbędzie się 3-4 października.
Pozdrawiam
Tak, dla studentów II roku studiów magisterskich niestacjonarnych (Pedagogiki) jest zamieszczony lecz jednak nie widzę terminarzu dla studentów I roku studiów magisterskich (II stopnia Pedagogiki),a bardzo jest mi ptorzebny...
Bardzo dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam.
Z tego co przeczytalam w Regulaminie, terminarz zjazdów powinien byc juz dawno zamieszczony.
Cytuję: "Rektor ogłasza przed początkiem roku akademickiego, nie krócej niż 14 dni przed jego rozpoczęciem, szczegółową organizację roku akademickiego określając:
1) dni odbywania zajęć dydaktycznych,
2) czas trwania semestrów,
3) czas trwania przerw w zajęciach,
4) czas trwania sesji egzaminacyjnych".
czyli skoro jest planowana inauguracja dla studentow I roku mgr Pedagogiki,to wedle rozporzadzenia powinien byc zamieszczony terminarz zjazdow 20 wrzesnia.
Witam i przepraszam za zamieszanie, bo zrozumiałam, że jest Pani studentką II roku studiów uzupełniających. Pierwszy zjazd dla studentów I roku odbędzie się 17-18 października (informacja z terminarza zjazdów), więc szczegółowy plan pojawi się w internecie pod koniec tego tygodnia. pozdrawiam
Nic się nie stało, uprzejmie dziękuję za odpowiedź. Tak więc z niecierpliwością będę oczekiwac na terminarz zjazdów w tym tygodniu:-)
Serdecznie pozdrawiam.
[ Dodano: 2 Październik 2009, 8:58 pm ]
Terminarzu zjazdów, jak nie ma, tak nie ma, kurcze, juz nerwowo nie mogę.
Do poniedzialku musze wiedziec co i jak,a tu jak nie ma tak nie ma.
[ Dodano: 4 Październik 2009, 7:35 pm ]
Mam zapytanie, kiedy będzie terminarz zjazdów? Nadal nie ma. Proszę o odpowiedź.
Ostatnio zmieniony przez Judi 6 Październik 2009, 1:12 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum