Witaj ;)
Jezeli jestes komunikatywna osoba i do tego kobieta, atrakcyjna zwlaszcza proponuje niewatpliwie Pana Jeziorowskiego. Z tych osob on jest najbardziej spoko. Z reszta ja jestem chlopakiem ale nie mialem u niego zadnego problemu. Jezeli chcesz miec natomiast bardzo ciekawa aczkolwiek trudna prace zapraszam do dr. Jamnickiej. dr Sale znam tylko z opowiescie opieki i wychowania.... hmm sympatyczna bardzo przystepny wykladowca jednak ma swoje wymagania. dr Szuba no coz .... pozwolisz, ze nie bede sie wypowiadal w tym temacie na ogolnym forum jednak egzamin, ktory oblalem mimo ogromnej ilosci odpowiedzi nie wspominam mile a zwlaszcza po konwersacji z tym wykladowca. Nie polecam. dr Zawiszewskiej nie znam wiec nie wypowiadam sie. Pozdrawiam
_________________ III rok to juz prawie koniec udreki
Witam.
Zgodze się z poprzednikiem, jeżeli chodzi i doc Jeziorowskiego,hehe.
Tej pierwszej Pani nie znam. Jeżeli chodzi o dr Jamnicką, to fatktycznie można u niej pisać ciekawą pracę, ale jest mały problem... ciężko dopisać się do niej na listę!!! Limit jest ograniczony. Jeżeli chodzi o dr Szubę, to nie było problemu z tym,żeby nie zaliczyl pracy, ale trzeba było ja pisać bardziej samemu. Ja piszę pracę u doc Sali. Jestem w 100% zadowolona. To prawda, że jest wymagająca i czasami nawet "pokrzyczy" na Ciebie ale dużo pomaga i udostępnia materiały. Także wybór należy do Ciebie.Pozdrawiam
Może nie odpowiem na pytanie u kogo najlepiej ale czytając odpowiedzi przeraził mnie fakt że nie wiecie kim jest dr Zawiszewska...to pani prodziekan.....Jestem na pierwszym roku i wiem to od początku pierwszego semestru...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum