Forum Studentów KPSW Bydgoszcz Strona Główna Forum Studentów KPSW Bydgoszcz
Forum Kujawsko-Pomorskiej Szkoły Wyższej

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
HALOOOOO!!!!!!!!!!!
Autor Wiadomość
hirek
[Usunięty]

Wysłany: 10 Kwiecień 2007, 11:55 pm   HALOOOOO!!!!!!!!!!!

Czy wydział ekonomii śpi jeszcze w zimowym śnie?

Czy można w jakiś sposób zapromować forum, żeby coś więcej się tu działo?
Ostatnio zmieniony przez hirek 10 Kwiecień 2007, 11:55 pm, w całości zmieniany 1 raz  

asia
[Usunięty]

Wysłany: 11 Kwiecień 2007, 3:11 pm   

Faktycznie to forum nie tętni życiem :-/ I dobrze byłoby to zmienić.... Mi samej jest ciężko obudzić się z zimowego snu, ale może znajdzie się ktoś bardziej kreatywny i coś tu odmieni :-)

hirek
[Usunięty]

Wysłany: 12 Kwiecień 2007, 10:13 am   

to może zaczniemy coś czynić w kierunku ożywienia tej społeczności? ale między nami, to nie tylko tu ludzie jeszcze śpią. a może poprostu nie chcą się angażować w budowanie studenckiej braci? może nad tym by wypadało pomyśleć :lol:

znajma
[Usunięty]

Wysłany: 12 Kwiecień 2007, 8:13 pm   

Bo nie ma co zamuła jest na forum bo nikt nic nie pisze i malo osób o nim wie.I by mógł ktos sie tym zając bo tak to nic sie nie ruszy. Juz nawet lepiej na tym poprzednim forum bylo

hirek
[Usunięty]

Wysłany: 12 Kwiecień 2007, 9:20 pm   

asia, dwoje to już grupa w grupie raźniej coś zdziałać. może zaczniemy coś robić w celu rozpromowania forum? :lol:

a tak przy okazji, to z którego rocznika jesteś? ja pierwszy zaoczny

asia
[Usunięty]

Wysłany: 13 Kwiecień 2007, 3:26 pm   

Ja też jestem z pierwszego roku i też lecę systemem zaocznym :-P
I jak najbardziej możemy zacząć działać :-) a co proponujesz?? rozwiesimy ulotki w szkole?? :-P :lol:

hirek
[Usunięty]

Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 4:06 pm   

asia, a możesz mi napisać na PW z której jesteś grupy? a pisze na forum, bo tu szybciej dostrzeżesz tą prośbę :-D :-D

Beatles
[Usunięty]

Wysłany: 6 Maj 2007, 10:07 pm   

hmmm... a mnie sie wydaje ze wiekszosc czyli z jakies 99.,9% studentów kiedys na chwile słyszało o tym forum a później o nim zapomniało :O

mnie ogolnie tez sie przypomnialo przez przypadek i tak sobie odwiedziłem :P

Evil
[Usunięty]

Wysłany: 23 Maj 2007, 11:09 pm   

Forum sie nie kreci jak powinno. Po prostu brakuje tutaj "luznego" dzialu o wszystkim i niczym. Cuz nic nie pordzimy na sztywny charakter forum ;-) Nikomu nie chce sie pisac o uczelni i zajeciach. Wystarcza zjazdy.
Ostatnio zmieniony przez Evil 23 Maj 2007, 11:09 pm, w całości zmieniany 1 raz  

dziubas
[Usunięty]

Wysłany: 12 Czerwiec 2007, 10:07 am   

nie tylko na forum sie nic nie dzieje :-/ na uczelni tez zawiewa nudą :-|

Forest_biegnij!
[Usunięty]

Wysłany: 13 Czerwiec 2007, 10:37 am   Pytanie

Jak juz tak sie nudzicie i jestescie z 1 roku zaocznego to powiedzcie mi czy jest jeszcze jakas poprawka z matematyki u Pani Nowickiej bo na 8 Czerwca zamulilem :P

PAulina
[Usunięty]

Wysłany: 18 Lipiec 2007, 12:11 pm   halo halo halo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc jestem paulina w sumie spoko. <?!> :-P sluchajcie albo sie chce albo sie nic nie robi ,bo jak sie robi to widac. wiec tak. w dziale propozycje -> propozycja umawiamy sie ze utworzymy forum o wszystkim i o niczym czyli luzne uwagi , komentarze, integracja nowych people. wiec tak, jesli chcecie by wszystko ruszyło prosze raz dwa tri meldowac sie. POZDRAWIAM!!
kolezanka szklanka ;-)

hubert
[Usunięty]

Wysłany: 19 Sierpień 2007, 5:38 pm   

oj tu chyba nigdy si enic nei ruszy poprostu sa smuty i beda !!hehe no chyab ze .....!pozdro

Odpowiedz do tematu