mam pytanko, czy tylko mi tabela z ocenami wychodzi po za to siwe pole na którym powinna się znajdować? sprawdzałem na IE, na Operze, na Mozilli i wszędzie wygląda tak samo. kiedys ten temat już był poruszany, ale już nie pamiętam jaka był odpowiedź. bo chodzi mi głównie o ocene z poprawki, której poprostu nie widać na granatowym tle.
Witam,
Na dole, powinien byc pasek do przesuwania karty, sprawdzałem właśnie na Firefoxie 2.x
Pozdrawiam
hirek [Usunięty]
Wysłany: 5 Kwiecień 2007, 9:38 pm
ok, to w firefoxie. a co z innymi przeglądarkami? toć nie tylko firefox istnieje na świecie. a jeżeli na Operze i IE nie działa jak powinno, to znaczy, że coś jest nie tak ze stroną. nie wiem, może ramki by trzeba było poprawić albo coś. a z resztą, panie administratorze, zostawiam pole do działania. a nawiasem rzezcz biorąc, to niedługo się odezwe w innej sprawie.
pozdrawiam
Witam,
Źle interpretuje Pan moją wypowiedź, osobiście używam Firefox'a i dlatego na nim sprawdzałem, nie oznacza to jednak, że system nie działa poprawnie z przegladarkami IE czy opera, Opery nie mam tu zainstalowanej, ale sprawdzałem właśnie wszystko na IE i też działa *(Standardowy IE z Windowsa XP)
Pozdrawiam
hirek [Usunięty]
Wysłany: 6 Kwiecień 2007, 10:09 am
faktycznie, w IE działa, poprostu nie ustawiłem jej. choć nie jestem zadowolony z tego co zobaczyłem. ;) ale to nic. dzięki za odpowiedź.
Rozpoczalem III rok a oceny i cala reszta nie jest uzupelniona. Mysle, ze ktos powinien wziac sie za aktualizacje kont. Na poczatku bylo prawie pieknie jednak teraz ktos sie obija. A milo byloby popatrzec sobie ze srednia mi sie podniosla Pozdrowienia dla III roku reso i powodzenia dla warunkowiczow, ktorzy juz niedlugo beda mieli ciezka przeprawe z nasza ulubiona, cudowna, przesympatyczna i dobrotliwa pania dr (no to przyslodzilem troszeczke wiec jest nadzieja, ze 100% na III roczku zawita)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum