i Emir mam jeszcze jedną prośbę. nigdzie na stronie nie mogę znaleźć numeru telefonu do wydziału FA mógłbyś mi go podać tutaj albo podać link z adresem? No chyba,że mogę zadzwonić normalnie do rektoratu na Piotrowskiego,ale nie wiem czy tam też udzielą mi odpowiedzi... z góry dzięki
zakrecona o który dokładnie zjazd Ci chodzi?? o filologie angielską?? bo właśnie sama się zdenerwowałam, ponieważ na forum napisano,że ten zjazd się nie odbędzie. a dziekanat akurat był już nieczynny więc nie mogłam zadzwonić i się upewnić. i oczywiście pojechałam do szkoły z przekonaniem, że w niedzielę czyli dziś zjazd się nie odbędzie. dlatego nie załatwiałam sobie żadnego noclegu, bo do Bydgoszczy muszę dojeżdżać... no i wczoraj byłam w dziekanacie zapytać jak to w końcu jest, to powiedziano mi,że z jakiej racji te zajęcia na FA nie mają się odbyć i kto mi takie coś powiedział, a kiedy powiedziałam,ze taka informacja znalazła się na forum to były bardzo zdziwione... nie wiem co tu jest grane... pozdrawiam
Mam pytanie..czy orientuje sie ktos kiedys zaczynamy rok akademicki? 29 wrzesnia czy 1 pazdziernikia i o ktorej godz no i oczywiscie w jakim budynku? :) nie posiadam ze szkoly zadnych inforamcji...z gory dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum